Buitenschoolse opvang

Samen spelen en ontdekken in een veilige, uitdagende omgeving!
Kinderopvang 't Einder biedt professionele voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. We hebben twee verschillende groepen: een speels ingerichte ruimte voor de 4 tot 7 jarigen, een creatieve en huiselijke ruimte voor de 7 tot 9 jarigen met een super relaxte chillzone voor onze oudste tieners. Elke groep heeft spel- en knutselmateriaal dat past bij de leeftijd van de kinderen. 

Elke dag een passend activiteitenaanbod
Is je kind een kunstenaar, sporter, toneelspeler, techneut of ware banketbakker? Op onze BSO krijgen kinderen de kans om hun eigen interesses en kwaliteiten te ontdekken. We bieden dagelijks verschillende groepsactiviteiten aan die passen bij de belevingswereld van de kinderen om ze een gezellige en vooral ontspannen middag te bezorgen. Doet je kind een keer liever niet mee, of wil hij of zij gewoon even hangen of chillen? Dat mag ook; de kinderen bepalen zelf wat ze willen doen. 

Veiligheid en welbevinden staat voorop
Wij zijn ervan overtuigd dat ieder kind anders is en zichzelf mag zijn bij ons. De kinderen en de pedagogisch medewerkers maken samen de BSO compleet. Doordat iedereen anders is leren we veel van elkaar. De een zijn kwaliteit is de ander zijn valkuil en andersom. We geven elkaar complimentjes en handhaven een paar basisregels zodat de fysieke en emotionele veiligheid voor ieder kind en de groep wordt gewaarborgd.

Meer weten of wil je graag een rondleiding?
Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang, lees dan onze folder bso. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen. Dan kun je onze pedagogisch medewerkers en onze locatie leren kennen en vertellen we je graag meer over onze werkwijze en pedagogische visie. Bel je even om een afspraak te maken?

Aanmelden?
Keuze gemaakt? Je wilt je kind graag aanmelden voor de bso van kinderopvang 't Einder? Dan vind je hier het inschrijfformulier voor bso